Nieuwe vestiging CAPTER in Nijmegen

0
193

Financieel klantcontactorganisatie CAPTER heeft haar intrek genomen in het voormalige bankgebouw aan de Oranjesingel in Nijmegen.

CAPTER maakt een periode van groei door met oplossingen voor financieel dienstverleners op het gebied van klantcontact en financieel advies, waarbij verschillende kanalen worden ingezet. Sinds 2013 maakt het bedrijf deel uit van Welten, opleider en detacheerder voor de financiële sector.

Centrale vestiging
De nieuwe vestiging biedt in gescheiden kantoortuinen ruimte aan 300 werkplekken. De activiteiten van de CAPTER-locatie in Hilversum zijn ook naar Nijmegen verhuisd.”

Nieuwe vestiging CAPTER - Oranjesingel 1 Nijmegen

Klantcontact voor financieel dienstverleners
CAPTER heeft zich sinds de oprichting in 1997 altijd exclusief gericht op klantcontact voor financieel dienstverleners. De organisatie verzorgt uit naam van haar opdrachtgevers bijvoorbeeld klantenservice, schadebehandeling en financieel advies op het gebied van levensverzekeringen en hypotheken. Daarbij worden verschillende kanalen ingezet, zoals telefonie, e-mail, chat en webcam.

Welten en Dukers & Baelemans
CAPTER werd twee jaar geleden onderdeel van Welten, opleider en detacheerder voor de financiële sector. Ook financieel opleider Dukers & Baelemans en het Exameninstituut voor de Financiële Dienstverlening (EIFD) maken sinds eind 2014 deel uit van Welten. De samenwerking tussen de partijen is op de nieuwe locatie van CAPTER goed zichtbaar. Interim professionals van Welten zijn actief in diverse projecten en voor Dukers & Baelemans en Welten Opleidingen zijn trainingslokalen ingericht. Tevens heeft het EIFD een examenlocatie geopend in de vestiging aan de Oranjesingel.

Werken en leren
De intentie van CAPTER is om klantinteractie en ontwikkeling van financieel talent samen te brengen op de nieuwe locatie in Nijmegen. Koopman ziet daarin een belangrijk speerpunt voor de komende jaren: “Alle collega’s hebben inmiddels minimaal de Wft Basisopleiding afgerond, die geldt als ondergrond voor beroepskwalificaties in de financiële dienstverlening. Van daaruit kunnen ze zich via interne leerroutes doortonwikkelen naar verschillende financiële specialismen. We moedigen ze daarbij aan zelf de regie te voeren over hun carrière. Op onze nieuwe locatie beschikken we nu over de ruimte en middelen om werken en leren effectief bijeen te brengen.”

Bron: CAPTER, 20 maart 2015