Nieuwe investeerder voor Olympia

0
402

Morgan Stanley Tactical Value Investing investeert in Olympia. De investeerder is sinds afgelopen dinsdag, 12 november 2019, minderheidsaandeelhouder van de arbeidsbemiddelaar en neemt Avedon Capital Partners uit.
Olympia
Met Morgan Stanley Tactical Value Investing is een aandeelhouder aan boord die Olympia zal ondersteunen in haar verdere groei en uitrol van de strategie. Olympia zet in op een leidende rol in de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. De combinatie met Morgan Stanley Tactical Value Investing geeft hier een extra impuls aan.

Aandeelhouders
In Morgan Stanley Tactical Value Investing heeft Olympia een nieuwe investeerder gevonden die haar ambitie en strategie onderschrijft. Dimitri Yocarini blijft aan als CEO en groeit naar een meerderheidsbelang. De directie van Olympia investeert mee en blijft ongewijzigd. Avedon Capital Partners verkoopt zijn aandeel in Olympia. De Raad van Commissarissen en de franchisenemers van Olympia ondersteunen deze nieuwe combinatie.

Betekenisvol werk
In de afgelopen jaren heeft Olympia samen met Avedon Capital Partners en de franchisenemers de organisatie verder versterkt. Een landelijke organisatie die de jarenlange expertise in arbeidsbemiddeling combineert met lokale kracht van ondernemers en eigen vestigingen in de regio’s. Olympia bouwt met Morgan Stanley Tactical Value Investing de komende jaren verder aan een datagedreven, digitaal bedrijf. Daarbij staan mensen en de betekenis van hun werk centraal.

De organisatie focust zich op operationele beroepen in zes segmenten: logistiek, productie, contactcenters, gemeentelijke overheden, techniek en administratie. Binnen deze segmenten stoomt Olympia mensen klaar voor de toekomst door hen te trainen, op te leiden en te bemiddelen. Naar vast en tijdelijk werk. Daarmee heeft Olympia een maatschappelijk relevante plek in de arbeidsmarkt weten te bemachtigen.

Bron: Olympia, persbericht 13 november 2019

Zie ook
Olympia Werkvertrouwen helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betekenisvol werk
Olympia krijgt aspirant-status socialer ondernemen
Femke Hellemons benoemd tot COO bij Olympia Nederland