Nieuwe directie voor NettStaff

0
291

Patrick Soeters, oprichter van NettStaff, heeft afgelopen november zijn vertrek aangekondigd en treedt vanaf 1 januari 2022 naar de achtergrond als aandeelhouder en adviseur.

Het dagelijks bestuur zal worden overgenomen door Koen Homminga (Algemeen Directeur). Michael van der Hall (Commercieel Directeur) maakt het NettStaff directieteam compleet.

Nieuwe directie NettStaff
Nieuwe directie voor NettStaff: Koen Homminga (r), Algemeen Directeur), Patrick Soeters (m), oprichter/eigenaar, Michael van der Hall (l), Commercieel Directeur

NettStaff is in 2013 opgericht en is gespecialiseerd in de inzet van elektromonteurs en loodgieters bij installatiebedrijven. Met 400 fulltime flexkrachten en een landelijke dekking met 8 vestigingen behoort NettStaff al jaren tot de snelle groeiers van de Flexmarkt top 100. Het doel is om de komende vijf jaar door te groeien tot marktleider in de tijdelijke inzet van elektromonteurs en loodgieters.

Patrick Soeters: “Ik ben heel trots op wat wij de afgelopen jaren bereikt hebben met NettStaff. Het is voor mij het moment om vanuit een andere rol invulling te geven aan de inmiddels meerdere bedrijven in mijn portefeuille.

Vanuit Investeren in Mens en Werk (red: heeft twee jaar geleden reeds Anetwerk overgenomen) ga ik onze portefeuille de komende jaren uitbouwen, door zowel startups te creëren als acquisities te doen. Telkens met dezelfde menselijke inslag om waarde toe te voegen aan de flexmarkt door het zijn van een goed werkgever en focus te hebben op persoonlijke groei. Ik ben er van overtuigd dat Koen en Michael het de komende vijf jaar voor elkaar krijgen onze ambitie waar te maken”.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij Aethon heeft Koen Homminga de afgelopen twee jaar namens Investeren in Mens en Werk verschillende rollen bij NettStaff vervuld. Het afgelopen jaar heeft hij samen met het NettStaff team en Patrick verdere invulling gegeven aan de strategie voor de komende vijf jaar. Michael van der Hall werkt bijna zeven jaar bij NettStaff en heeft daarvoor al ruim twintig jaar ervaring opgedaan in de technische detachering bij onder andere Detamo.

“Het komende jaar staat in het teken van digitale transformatie en verdere professionalisering. Dit geeft ons tijd en ruimte om elke dag meer persoonlijke aandacht aan onze medewerkers en opdrachtgevers te kunnen geven”, licht Koen Homminga toe.

Bron: Nettstaff, persbericht 30 december 2021

Lees ook
NettStaff – interview met Patrick Soeters