Nieuwe banensite 2alljobs: meer kans op baan

0
1073

2alljobs.com/nl

25 januari 2012

Vandaag is banensite 2alljobs gelanceerd.

Volgens het persbericht biedt 2alljobs een totaaloplossing voor werkzoekenden.

CV met enkele muisklikken
Gebruikers van 2alljobs krijgen automatisch de best passende vacatures aangeboden uit het complete vacature-aanbod van Nederland, zo’n 1,5 miljoen vacatures per jaar. Met een paar muisklikken kan een cv worden samengesteld, afgestemd op de vacature. Inclusief bijpassende motivatie. Ook is het mogelijk om referenties aan te vragen en te tonen op het cv.

Effectief
Ronny van Dooren van Sensa Nova, aanbieder van 2alljobs: “Het vinden van de juiste vacatures is erg tijdrovend. Er zijn tegenwoordig zoveel vacaturesites, dat werkzoekenden door de bomen het bos niet meer zien. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of rustig om je heen kijkt, bij 2alljobs vinden we dat je die tijd beter kunt besteden aan het solliciteren zelf. Het draait bij ons om het vergroten van je kansen op een baan.”

Werkzoekende bepaalt initiatief
Bij 2alljobs bepaalt de werkzoekende of een vacature interessant is of niet. Alleen als iemand besluit om te solliciteren, worden gegevens uitgewisseld met een werkgever. Deze aanpak is ook in het belang van werkgevers. HR-medewerkers of recruiters worden op deze manier direct in contact gebracht met kandidaten die ook echt geïnteresseerd zijn.

Gegevens stap voor stap invoeren
Gebruikers van 2alljobs worden stap voor stap geholpen bij het invoeren van de belangrijkste gegevens. Dat kan handmatig, maar ook met behulp van een LinkedIn-profiel of een bestaand cv. Daarna kunnen de voorkeuren worden ingevuld, zoals gewenste functie of maximale reisafstand. Vanaf dat moment zorgt 2alljobs ervoor dat de best passende vacatures vanzelf naar de werkzoekende toekomen. Iedere dag of week.

Bron: 2alljobs, 25 januari 2012