In Person opent nieuw hoofdkantoor

0
443

Uitzendbureau In Person heeft een nieuw hoofdkantoor en regiokantoor Oost.

Middenin het hart van Enschede openden waarnemend burgemeester Fred de Graaf van Enschede en Michiel Pot, CEO In Person, op donderdag 2 juli officieel het nieuwe kantoor. Het nieuwe pand is niet alleen een van de meest in het oog springende gebouwen van Enschede, het ademt vooral in alles ‘In Person’.

Michiel Pot, CEO, is blij met de verhuizing naar het kantoor aan de M.H. Tromplaan 1 in Enschede: “We waren al geruime tijd op zoek naar een plek die in alles ons DNA uitstraalt en past bij de ambities die we als In Person hebben”. Samen met Studio Kees Marcelis en vele (regionale) partners is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van het pand. Het eindresultaat is fantastisch. Het pand is niet alleen een eyecatcher middenin Enschede maar is bovendien een plek waar het vanaf dag één heerlijk werken is.”

Architect Kees Marcelis, eigenaar Studio Kees Marcelis, is trots op het eindresultaat: “We hebben altijd gedroomd van en gewerkt aan een pand dat een 100% vertaling is van het DNA van In Person. Het eindresultaat is een van de mooiste kantoren die we ooit hebben verbouwd.” Lees meer in de bron.

Bron: In Person, 7 juli 2015