Nicole Tollenaar HR directeur Unique

0
2370

Logo Unique23 juni 2010

Nicole Tollenaar (44) is als HR directeur in dienst getreden bij Unique. Na de aankondiging van de fusie tussen Unique en Content is Nicole aangetrokken om tijdens de overgangsperiode de HR-teams aan te sturen en het fusieproces te begeleiden.

Ook zal zij zich in haar nieuwe functie richten op de implementatie van de strategie van het nieuwe Unique. Hierbij put zij uit haar jarenlange ervaring in sales, reorganisatietrajecten en HR.

Nicole TollenaarNicole Tollenaar
“Mijn ambitie is om voor het nieuwe Unique niet alleen het beste van beide organisaties te combineren, maar om ook iets nieuws toe te voegen. Unique is een HR-dienstverlener en daarom wil ik dat onze eigen HR-afdeling een inspiratiebron is voor onze consultants en relaties. Tijdens het fusieproces gebeurt er veel op het gebied van HR. Ik streef na dat deze ervaring ingezet wordt om de mensen binnen Unique nog betere gesprekspartners te maken. Daarnaast is het gedurende zo’n transitieproces extra belangrijk om het beste uit medewerkers te blijven halen en te zorgen dat zij trots kunnen zijn op de organisatie waar zij voor werken. Het juiste talent op de juiste plek. Door dit na te streven wil ik bereiken dat zelfs de klant op dit moment al het voordeel van de fusie kan ervaren”, aldus Nicole Tollenaar.

Het nieuwe Unique

Jeannine Peek, algemeen directeur van Unique, over de benoeming van Nicole: “De kracht van Nicole ligt in het in beweging brengen van mensen en organisaties. In het verlengde hiervan past haar ambitie om niet alleen het beste van beide organisaties in stand te houden, maar om hier ook nog iets aan toe te voegen. Het nieuwe Unique, als grootste specialist in office personeel, leent zich daar uitstekend voor.”

Gerelateerd nieuws
> Unique: werknemer ziet zomerperiode 2010 zonniger in
> Unique: werknemer schuift pensioenprobleem voor zich uit
> Nieuw pensioenregister biedt overzicht opbouw
> Unique: meer zin in werk na vakantie

Bron: Unique, 23 juni 2010