Nedap vernieuwt PEP Flex volledig

0
376

Nedap heeft zijn softwaresysteem PEP Flex geheel vernieuwd. De applicatie werkte goed, maar voor de lange termijn was opnieuw bouwen beter dan de bestaande software optimaliseren.

PEP Flex ondersteunt de uitzendbranche op administratief gebied en geeft actiegerichte informatie aan de intercedenten. Met PEP Flex kunnen zij makkelijk en snel de gewerkte uren verwerken. Zowel uitzendbureaus als bedrijven die gebruik maken van flexkrachten kunnen het platform gebruiken.

Nieuw ontwerp
De afgelopen drie jaar werkte een team van elf ontwikkelaars aan een compleet nieuw ontwerp van PEP Flex. De belangrijkste functionaliteiten zijn nu direct zichtbaar, waardoor intercedenten er sneller mee kunnen werken.

Feedback
Nedap heeft zijn klanten vroeg en vaak bij dit proces betrokken. Directeur Geert Hollander: “Zij hebben ons laten zien hoe ze dagelijks met het systeem werken, waar ze tegenaan lopen en hoe we hun werk makkelijker kunnen maken. In de nieuwe versie vragen we via een feedbackknop naar hun ervaringen, zodat wij de software kunnen blijven optimaliseren.”

De gebruikers van het nieuwe PEP Flex zijn in de aanloop naar de livegang intensief op de hoogte gehouden via displays, mailings en roadshows.

Bron: Persbericht Nedap, 30 maart 2017