Nedap en Actief Werkt! verlengen samenwerking

0
185

Nedap en Actief Werkt! verlengen de samenwerking met vijf jaar. Tot nu toe verwerkte men in de tool PEP Flex alle gewerkte uren van medewerkers. Vanaf nu wordt ook de plannings- en beschikbaarheidstool PEP Grid gebruikt.

Deze tool integreert de gehele personeelsplanning, vast of flex, in één systeem. Hierdoor zijn intercedenten minder tijd kwijt aan administratie, en kunnen ze een betere planning voor hun klanten maken. Actief Werkt! rolt de nieuwe software binnen de gehele organisatie uit.

Tijd en kosten besparen
PEP Grid moet tijd en kosten besparen. De klant zet zijn aanvraag zelf in het systeem en de intercedent kan vervolgens zien welke flexmedewerkers beschikbaar zijn. Ook kunnen klanten de forecasts en realisatie beter op elkaar afstemmen.

Intercedent centraal
Geert Hollander, directeur van Nedap Staffing Solutions: “De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Hierdoor zijn flexibiliteit, actuele informatie en snelheid van handelen bepalender. Wij geloven dat intercedenten hierin het verschil kunnen maken. Wij zoeken continu naar nieuwe producten en diensten om hen hierin te stimuleren en ondersteunen.”

Hans Damhuis, CFO van Actief Werkt!: “Nedap zet met PEP het gemak voor de intercedent voorop. De komende vijf jaar willen we samen gaan bouwen aan meer innovatieve oplossingen om onze dienstverlening verder te optimaliseren.”

Bron: Nedap, 24 februari 2017