NBBU Seminar Front Office

0
110

NBBU Seminar Front Office (voor NBBU leden)

Locatie: NBBU te Amersfoort
Datum: dinsdag 30 september 2014
Aanmelden: www.nbbu.nl

Zie voor het volledig programma de website van de NBBU.

In één dag worden de deelnemers bijgepraat over vele actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche o.a. op het gebied de CAO voor uitzendkrachten en wet- en regelgeving. Wat mag niet ontbreken in de sales- en aftersales gesprekken als het om kwaliteit gaat? Welke risico’s lopen u en uw inlener?

Inlenersbeloning, wat houdt dat nu precies in en hoe leest en gebruikt u de CAO van de inlener.

De nieuwe wetgeving biedt commerciële kansen, in dat kader worden tips en verkoopargumenten aangereikt. Ook de wijzigingen in de NBBU CAO voor uitzendkrachten worden uiteengezet.

Nieuwe rol intercedent
Verder informatie over juiste kostprijsberekening en de componenten hiervan. De rol van intercedent verandert richting adviseur. Om welke adviezen gaat het?

Dit seminar is bedoeld voor accountmanagers, consulenten, intercedenten, vestigingsmanagers en andere medewerkers die in direct contact staan met de werkzoekende, de uitzendkracht, de prospect en de inlener. U wilt meer rendement uit uw commerciële activiteiten behalen en uw kennisniveau naar een hoger plan tillen?

Dit seminar wordt in opdracht van de NBBU verzorgd door Tres Dijkshoorn-Wolterman van FlexAssets, bureau voor advies & training in het MKB van de uitzendbranche.

Bron: NBBU, september 2014