NBBU Seminar Back Office

0
101

NBBU Seminar Back Office (voor NBBU leden)

Locatie: NBBU te Amersfoort
Datum: donderdag 25 september 2014
Aanmelden: www.nbbu.nl

Zie voor het volledig programma de website van de NBBU.

De workshop geeft informatie over de gevolgen in de administratie en procedures van de CAO- en wetswijzigingen. Ontwikkeling van de premies Werkhervattingskas 2015 en tips hoe de kosten rond ziekteverzuim kunt beheersen en verlagen.

Tevens uitleg over de scholingsverplichting en hoe de verschillende scholingskosten in de administratie kunnen worden opgevoerd. De administratie van uitzendovereenkomsten MET en ZONDER uitzendbeding kent grote verschillen met invloed op de kostprijs. Ook daarover tips.
Er worden een aantal controlepunten in de loon- en/of de financiële administratie bekeken, evenals de posten op de balans en verlies & winst die specifiek zijn voor de uitzendbranche.Het seminar is bedoeld voor alle medewerkers en leidinggevenden die zich bezig houden met de loon- en/of financiële administratie die zich in één intensieve en boeiende dag willen laten uitdagen om de toepassing van vele wetten en regels in de administratieve processen te verbeteren!

Dit seminar wordt in opdracht van de NBBU verzorgd door Tres Dijkshoorn-Wolterman van FlexAssets, bureau voor advies & training in het MKB van de uitzendbranche.

Bron: NBBU, 11 september 2014