Nationale Vacaturebank introduceert de Ontslagdoos

0
137

Na de blije doos, maaltijd-, beauty- en kledingboxen, is er nu ook de Ontslagdoos. Dé manier om goed afscheid te nemen van je huidige baan.

Ontslagdoos

Want met een overvloed aan vacatures is nú het moment om van baan te veranderen. Dus vind je dat je te weinig verdient, heb je een hekel aan je baas, of wil je al jaren eigenlijk wat heel anders doen?

De Ontslagdoos is een initiatief van Nationale Vacaturebank.

Niet geheel toevallig wordt de doos gelanceerd in de maand mei, de maand waarin ook de Dag van de Arbeid wordt gevierd. “De dag van de arbeid is dé dag om stil te staan bij je eigen arbeidsvoorwaarden en salaris. En soms kom je dan tot de conclusie dat je meer waard bent”, aldus Suzanne van Malsen van Nationale Vacaturebank.

“Nooit eerder waren er zo veel vacatures per werkzoekende als in de afgelopen maanden. Dat is voor de werkgever natuurlijk erg lastig, maar voor werknemers liggen er juist volop kansen. Met de Ontslagdoos willen we niet alleen mensen aansporen om na te denken over hun eigen carrière, maar ook mensen helpen aan banen waar ze wél verdienen wat ze waard zijn.”

De Ontslagdoos bestaat uit tips & tricks over ontslag, een eerste aanzet voor een ontslagbrief en allerlei grappige extra’s. De Ontslagdoos is kosteloos aan te vragen.

Bron: Nationale Vacaturebank, persbericht 9 mei 2022