MyObserv verzamelt opdrachten op marktplaatsen voor zzp’ers

0
132

Opdrachten via marktplaatsen zijn voor zzp’ers in de praktijk vaak onbereikbaar door onnodige complexiteit.

Om het complexiteitsprobleem van marktplaatsen op te lossen, lanceren Eonics en Myler een nieuwe dienst: MyObserv.

Deze dienst is een aanvulling op het bestaande Observ; het ICT-vacatureplatform dat Eonics ongeveer een jaar geleden ontwikkelde om de transparantie in de ICT markt in algemene zin te vergroten. Observ verzamelt een zo compleet mogelijk overzicht van de actuele vacatures in de markt en presenteert die via één kanaal aan haar gebruikers. Observ was vooral ingericht als centraal informatiepunt; gebruikers konden er niet solliciteren. Met de introductie van MyObserv is dit wel mogelijk.

Contract via Myler
Het sollicitatieproces dat volgt op een sollicitatie via Observ wordt verzorgd door Eonics. Wanneer de sollicitatie succesvol is, krijgt de professional een contract via Myler.

Gemeente Amsterdam
MyObserv start met ontsluiting van de marktplaats van de Gemeente Amsterdam. Aankomende maanden wordt MyObserv verder geoptimaliseerd. Ook andere marktplaatsen zullen worden aangesloten.

Verdienmodel
MyObserv werkt op basis van no-cure no-pay. Bij een succesvolle sollicitatie wordt een opslag van vijf euro per gewerkt uur gerekend. Hiervoor wordt de matching, de aanbieding, de uitgebreide contractadministratie en de facturatie verzorgd.

Bron: Myler, 1 mei 2017