Myler wint Gouden FD Gazelle, snelst groeiende bedrijf Nederland

0
1249

Met een omzetgroei van maar liefst 1503% is Myler niet alleen het snelst groeiende bedrijf van Noord-Holland en Utrecht, maar van heel Nederland.

Zzp-platform Myler zag de omzet in de afgelopen drie jaar meer dan verzestienvoudigen van € 6 mln in 2009 tot € 96,6 mln in 2011 en ontving daarvoor een Gouden Gazelle van het Financieele Dagblad in de categorie middelgrote ondernemingen in Utrecht.

Myler
Het platform is een initiatief van Achmea en Numa Group en biedt een netwerk voor professionals in de IT en zakelijke dienstverlening. Myler: “Iedere dag zijn bijna duizend zzp’ers en professionals uit het MKB via Myler aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals AON, Achmea, Fujitsu en Schiphol. Sinds dit jaar heeft ook het midden- en kleinbedrijf toegang tot het opdrachtenbestand van het zakenplatform.”

Flexibele schil
Toon van Bodegom, algemeen directeur van Myler, zegt over zijn succes: ‘Als het economisch slechter gaat, gaan veel bedrijven terug naar een vaste kern. Komt er meer business bij, dan gaan ze extra mensen inhuren. Wij kijken vooruit. We bouwen een flexibele schil rondom bedrijven, niet op het moment dat er vraag is, maar voordat die er komt. Op het moment dat er vraag naar werk is, willen bedrijven die vraag meteen opgevuld hebben. Daarom vragen wij onze klanten welke vraag ze het komende jaar verwachten.’

Bron: fd, 29 november 2012  en Myler