Myler verbetert functionaliteit website

0
300

Online zzp-platform Myler heeft zijn website een stuk sneller en gebruiksvriendelijker gemaakt.

Slimmere zoekfilters op de website zorgen ervoor dat de ingeschreven zzp’ers een betere match vinden met potentiële opdrachtgevers.
Naast de verbeterde website is ook de gehele huisstijl in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe blauwe vormgeving heeft een zakelijke uitstraling gekregen. Hierbij zijn de Myler leden met persoonlijke portretten het centrale aandachtspunt op de website.

Functioneler
Op de nieuwe website kunnen de zelfstandig professionals door middel van verbeterde zoekfilters sneller de juiste opdrachten vinden. Deze filters kunnen worden opgeslagen en als email alert ingesteld zodat de zelfstandigen een bericht krijgen wanneer de gewenste opdracht online is geplaatst. Het beheer van het eigen profiel heeft een strakkere uitstraling gekregen die past bij een online business community.

Huisstijl
Het oorspronkelijk groene Myler beeldmerk is vervangen door een strak blauw logo. Inspiratie voor deze stijl is het zogenoemde ‘Dutch Design’, afkomstig van de pioniers van de abstracte kunst: Mondriaan, Van Doesberg en Rietveld.

Bron: Myler.nl, 28 november 2012