Myler levert IT-professionals aan Belastingdienst

0
94

Myler is binnen het aanbestedingstraject van de Belastingdienst geselecteerd als één van de partijen voor het leveren van IT-professionals.

Myler doet dit aan de hand van een hoofd-onderaannemersconstructie, waarbij Myler het Networked System Integrator-model introduceert.

Hierbij zijn als onderaannemers HCS Company, KZA, Le Blanc Advies, Linden-IT, Working Spirit ICT, Teamwerk Participatiediensten, Red Hat, Next Ventures en BP-3 Netherlands aangesloten. De opdracht start op 1 januari 2018, heeft een looptijd van vier jaar en heeft een totale opdrachtwaarde van €320 miljoen, meldt Myler.

Bij de bemiddeling worden zowel eigen medewerkers van de onderaannemers, als zelfstandige professionals geplaatst bij de Belastingdienst. De profielen van de professionals hebben betrekking op Technisch Ontwerp en Applicatieontwikkeling, Testmanagement, Infrastructuurmanagement, Gebruikersondersteuning en Architectuur en daarnaast op de voor de Belastingdienst belangrijke gebieden zoals Social Return en het leveren van specifieke software en technische oplossingen. Ook wordt, volgens Myler’s persbericht, de internationale markt ontsloten ten behoeve van de Belastingdienst.

Bron: Myler, 16 november 2017