Myler en theFactor.e Professionals

0
108

TheFactor.e lanceert in samenwerking met Myler het nieuwe label theFactor.e Professionals.

Vanuit dit label zetten de twee partners (eigen) online specialisten in op locatie bij klanten. Met de toenemende vraag naar flexibele inzet van online en digital specialisten zorgt theFactor.e Professionals voor meer flexibiliteit en diepgaande online en agile kennis op maat.

De professionals die worden ingezet komen vanuit het uitgebreide netwerk van theFactor.e en Myler. Na de selectie van inhoudsdeskundige mensen van theFactor.e, worden ze lid van het Branded Network van theFactor.e. Naast inhoudelijke vakkennis, soft skills en visie beoordelen zij professionals ook op hoe ze werken. Na de plaatsing in het Branded Network krijgen geselecteerde specialisten toegang tot aanvragen, kennis en best practices.

Daarnaast krijgen ze actieve inhoudelijke ondersteuning vanuit theFactor.e tijdens hun werkzaamheden. In dit Branded Network zitten professionals met kennis en ervaring in onder andere online strategie, UX, design, (front end) development, project management, scrum & agile coaching, organisatieverandering, online marketing en content.

Myler en theFactor.e werken al een aantal jaren strategisch samen aan de doorontwikkeling van het online platform van Myler, waaronder het Branded Network.

Bron: Myler, 6 april 2017