Myler en H2 Equity Partners bundelen krachten

0
317

Myler en H2 Equity Partners bundelen hun krachten om Myler verder uit te bouwen tot het leidende platform in Nederland voor het zoeken naar en plaatsen van ICT professionals bij organisaties.

H2 Equity Partners en Toon van Bodegom, de huidige eigenaar en CEO van Myler, hebben overeenstemming bereikt over de toetreding van H2 Equity Partners als mede eigenaar van Myler naast Toon van Bodegom middels een kapitaalstorting in het platform.

AC&M bekijkt de transactie
Het doel is om Myler’s propositie (online en offline) zowel richting kandidaten als organisaties verder te ontwikkelen en de onderneming versneld verder te laten groeien door middel van groei bij bestaande klanten, het winnen van nieuwe klanten en eventuele strategische acquisities. De transactie is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt.

Myler wil het nummer één netwerk voor ICT-zelfstandigen en professionals zijn voor het vinden van de leukste en meeste uitdagende ICT-opdrachten. Verder wil Myler de beste oplossing zijn voor organisaties om efficiënt passende kandidaten voor een succesvolle uitvoering van hun ICT projecten te vinden en in te huren, terwijl men er 100% zeker van kan zijn dat er aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot de inhuur van zelfstandigen en professionals wordt voldaan.

Uitbreiding management
Ter ondersteuning van de groeistrategie heeft Myler recent haar team versterkt met Geo van der Wilk, die per 1 april 2015 de functie van COO vervult. Van der Wilk was hiervoor onder meer werkzaam als CEO bij Fujitsu Benelux en als divisie directeur bij Logica.

Bron: Myler, 5 juni 2015