Nieuw: Morgenwerk.nl – 100% online uitzendbureau

0
1232

Morgenwerk.nl, 100% online uitzendbureau

27 januari 2012

Deze week werd Morgenwerk.nl gelanceerd; een 100% online uitzendbureau. 24/7 eenvoudig én snel ‘zelf’ werk of uitzendkrachten regelen.

> Morgenwerk, introductie op YouTube

Voor boodschappen, vakanties, bankzaken, concertkaarten, boeken en films hoef je al lang niet meer de deur uit. Vanaf vandaag hoeft dat ook niet meer voor het regelen van een (bij)baan of uitzendkrachten. Morgenwerk speelt in op de vraag naar flexibiliteit, transparantie en vernieuwing. Zonder overbodige tussenschakels. Door de crisis stijgt de vraag naar flexibele contracten. Voor Morgenwerk was dit de aanleiding om een nieuwe uitzendformule op te zetten.

Transparant en direct
Een formule die streeft naar optimalisatie vanuit drie principes:
– een directere controle en daarmee directer resultaat op het uitzendproces
– versnelling van het uitzendproces voor zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers
– 100% transparantie in proces en kosten

Grote veranderingen
De uitzendbranche staat – volgens Morgenwerk – aan de vooravond van grote veranderingen. Nieuwe spelers, zoals Morgenwerk, spelen in op de maatschappelijke beweging; waarbij de consument directer, zonder tussenpersonen, zelf zijn zaken regelt.

Hoe werkt het?
Morgenwerk is een oplossing voor bedrijven die last-minute extra handjes nodig hebben of voor uitzendkrachten die snel wat willen bijverdienen. Het motto is: Jij bent de baas. Jij maakt de match. Jij bepaalt je planning en agenda. En Morgenwerk regelt de rest; van contract tot facturatie en uitbetaling.

Morgenwerk hanteert een vast tarief (een omrekenfactor van 1,95) en garandeert snelle salaris uitbetaling (binnen 3 tot 5 dagen).

Partners van Morgenwerk
Morgenwerk is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en aangesloten bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Voor de mid- en backoffice maakt Morgenwerk gebruik van FlexService software en het Payroll Service Centre (PSC).

Kamer van Koophandel Midden-Nederland heeft de primeur
Op 27 januari is de eerste uitzendkracht van Morgenwerk.nl, het eerste 100% online uitzendbureau van Nederland, gestart bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. De eerste overeenkomst is gesloten door Jaap Docter, Directeur Regionale Economie van de KVK, tijdens de officiële lancering van Morgenwerk.nl.

Jaap Docter: ‘’Morgenwerk.nl gaat verandering brengen in de markt van flexibele arbeid. Eén van de belangrijke factoren in een economisch spannend jaar. Wij juichen dit soort vernieuwend ondernemerschap toe’’.

Bron: Morgenwerk, persbericht, 27 januari 2012