Michael Ammerlaan Managing Partner Appalti

0
402

Michael Ammerlaan (45) is per 1 maart toegetreden als Managing Partner van dienstverlener Appalti.

Bij Appalti wordt hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering, groei en uitbouw van de dienstverlening. Hij wordt tevens voorzitter van het directieteam en heeft de intentie om op korte termijn toe te treden als aandeelhouder.
Ammerlaan brengt uitgebreide commerciële expertise en managementervaring met zich mee naar Appalti. Hij opereerde de laatste dertien jaar op senior management niveau bij uitzendorganisatie USG People, meest recentelijk in de rollen van CVP Strategy en VP Sales & Business Development. Daarvoor vervulde hij diverse (commerciële) managementposities bij P&O Ferries, TNT en KPMG Consulting.

Michiel de Kruijf, oprichter en partner van Appalti: “Appalti wil haar slagkracht verder versterken en de aankomende jaren schaalbaar en duurzaam groeien: met het aantrekken van Michael hebben we een zeer ervaren collega aan boord gebracht om dit te bereiken. Michael Ammerlaan gaat met zijn commerciële kennis, netwerk en leiderschap een belangrijke rol spelen bij het verder vormgeven van de ambities van Appalti.”

Bron: Appalti, 1 maart 2017