Mbo-banenplatform PlayToWork neemt Bijbanaan over

0
112

Mbo-banenplatform PlaytoWork, opgericht in 2016 om mbo’ers naar en in werk te begeleiden, versterkt het team met Veerle Martens, founder van Gen-Z-recruitmentplatform Bijbanaan per 1 maart 2022.

De kracht van zowel PlaytoWork als Bijbanaan is het koppelen van jongeren aan banen vanuit hun skills en ambities. In de filosofie van beide ondernemingen bieden talenten en dromen, nog meer dan diploma’s, de sleutel naar het vinden van een passende baan. Om elkaars krachten te versterken zal Veerle Martens vanaf 1 maart 2022 onderdeel worden van PlaytoWork als Chief Marketing Officer en deel uitmaken van de directie van PlaytoWork.

“Wij volgen Bijbanaan al een tijdje en zijn onder de indruk van het talent om jongeren aan te spreken. Ik ben heel blij dat Veerle nu met ons in deze kansrijke tijd ons merk verder gaat uitbouwen” aldus Max Boodie, oprichter van PlaytoWork. “De gamification waarmee PlaytoWork mbo’ers helpen hun kracht te vinden spreekt mij enorm aan. Ik verheug mij erop om met mijn ervaring en als CMO dit mooie bedrijf naar verdere groei te helpen”, zegt Veerle Martens, oprichter van Bijbanaan.

Over PlaytoWork
PlaytoWork is een Talent Acquisition Platform met meer dan 62.000 extra gemotiveerde mbo’ers op zoek naar een baan. Wij helpen recruiters en werkgevers met het zoeken, vinden en skill based kwalificeren van mbo-sollicitanten.

Over Veerle Martens
Veerle Martens is een ondernemer en marketing strateeg (Msc) die in vijf jaar Bijbanaan.nl heeft ontwikkeld tot een bekend recruitmentplatfom dat jongeren helpt bij het ontdekken van hun carrièrepad.

Over Max Boodie
Max Boodie is wetenschapper (PhD) en social entrepreneur. Na meerdere adviserende en leidinggevende functies in detacheerdersbranche is Max met PlaytoWork gestart om zijn ondernemerschap in te zetten voor maatschappelijke impact.

Bron: PlaytoWork, persbericht, 3 maart 2022

Lees ook
PlaytoWork – serious games voor wie graag met zijn handen werkt