MAVEIN scherpt focus aan

0
167

Het Arnhemse recruitmentbureau MAVEIN bestaat 5 jaar en scherpt haar focus verder aan.

MAVEIN richt zich voortaan volledig op “inside sales & marketing careers”. Het zijn de functies die cruciaal zijn voor bedrijven die hun commerciële doelen willen behalen. De mens achter het CV maakt hier echt het verschil en dus is de toegevoegde waarde als recruitmentpartner groot.

De scherpere focus stelt MAVEIN in staat de functiegroepen beter uit te diepen. Zo richt men zich binnen ‘inside sales’ niet alleen op verkoop binnendienst en customer service functies, maar geven ook speciale aandacht aan ‘sales engineers’ (technisch / commerciële binnendienst functies) en ‘native speakers’ (verkopers met een vloeiende 2e of 3e taalbeheersing). Binnen het Marketing vakgebied verschuift de laatste jaren het accent van ‘offline’ naar ‘online’. De afgelopen 2 jaar is daarom intern veel geïnvesteerd in kennis van Online marketing. Denk aan vakgebieden als content creatie, SEO, SEA, webanalyse en e-mailmarketing. Zo is MAVEIN niet alleen leverancier, maar ook echt gesprekspartner voor ondernemers en marketingmanagers.

MAEVIN, team (op de foto ontbreekt Marieke Boot, officemanager)

MAVEIN bestaat 5 jaar en richt zich sinds de oprichting op Marketing, Verkoop en Inkoop functies. Inkoop en buitendienst-sales functies worden voortaan overgelaten aan andere specialisten. MAVEIN is gevestigd in Arnhem en werkt met een team van 6 mensen voor opdrachtgevers in Gelderland. Het bureau is gelieerd aan REP Recruitment dat zich al sinds 2006 richt op directie- en managementfuncties in de industrie.

Bron: MAVEIN, 8 juli 2015