Maurice Rojer nieuwe adjunct-directeur van de ABU

0
520

Per 1 november dit jaar treedt dr. Maurice F.P. Rojer (46) in dienst bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) als adjunct directeur/manager Arbeidsvoorwaarden en Juridische Zaken.

In deze functie wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de CAO’s die de ABU afsluit. Rojer volgt Jurriën Koops op die met ingang van januari 2014 directeur wordt bij de ABU.

Maurice Rojer

Maurice Rojer is sinds 2006 werkzaam bij werkgeversorganisatie AWVN aanvankelijk als beleidsadviseur en sinds 2011 als manager Beleidsafdeling. Daarvoor werkte hij negen jaar als beleidsadviseur bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Maurice Rojer heeft sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is gepromoveerd. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

De ABU is blij met de komst van Maurice Rojer. “Ik ben zeer verheugd om iemand met de ervaring als die van Rojer aan te hebben kunnen trekken. Daardoor kan de ABU een sterk nieuw directieteam vormen dat in de toekomst een krachtige rol kan blijven spelen in de belangenbehartiging van de uitzendbranche”, aldus Aart van der Gaag.

Eerder dit jaar maakte de ABU bekend dat Aart van der Gaag zijn functie als algemeen directeur van de ABU vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd in januari volgend jaar neerlegt. In mei 2014 neemt hij het voorzitterschap van de branchevereniging over van Hans Kamps.

Bron: ABU.nl, 2 september 2013