Martin van Kranenburg wint FOTY Awards 2022

0
54

Op vrijdag 18 november 2022 zijn als afsluiting van De week van de Ondernemer de winnaars van de Freelancer of the Year Awards (FOTY) 2022 bekendgemaakt.
Winnaars FOTY Awards 2022
Tijdens de live visual radio-uitzending van de Ondernemer op New Business Radio werd bekend gemaakt dat Martin van Kranenburg, met zijn bedrijf Schrijven voor het Brein, zich een jaar lang beste zzp’er van het jaar mag noemen. Tot beste starter werd gekozen Joery Mooijman met zijn bedrijf MOOIJMAN!. Joery kon er niet fysiek bij zijn, maar sloot vanuit Zuid-Afrika online aan. Floor Schmeets, met haar bedrijf Insight Aut ging er met de Publieksprijs vandoor.

Martin van Kranenburg, winnaar beste zzp’er 2022: ‘Geweldig om deze prijs te winnen. De kracht van tekst is magisch en de kennis hiervan een must voor iedere zzp’er die meer uit zijn website en marketing wil halen.’

De winnaars zijn gekozen door een deskundige jury, die wordt gevormd door gerenommeerde juryleden uit de Nederlandse publieke en private sector én de beste zzp’er van vorig jaar: Marcel Molenaar (Country Manager LinkedIn Benelux), Josette Dijkhuizen (Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling), Maaike Grovenstein (beste zzp’er 2021), Marjan Vogel (Kamer van Koophandel) en Frank Alfrink (Stichting ZZP Nederland).

Er zijn mooie prijzen gewonnen. De beste zzp’er van het jaar, Martin van Kranenburg, rijdt een jaar lang gratis in een leaseauto mogelijk gemaakt door Lening.nl. De beste starter, Joery Mooijman, wint een volledig ingerichte werkplek gesponsord door e-Boekhouden.nl. En de winnaar van de Publieksprijs, Floor Schmeets, ontvangt uit handen van KPN een nieuwe telefoon en laptop.

De FOTY Awards worden georganiseerd door ZZP Nederland. Stichting ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke belangenorganisatie in Nederland met ruim 55.000 aangesloten zelfstandig ondernemers. Sinds 2006 zet Stichting ZZP Nederland zich in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Het is in zeventien jaar tijd uitgegroeid tot een laagdrempelige professionele vraagbaak voor zowel starters als ervaren zelfstandigen. Met een ruim aanbod van ondersteunende producten en diensten zoals verzekeringen en juridische hulp. Daarnaast is Stichting ZZP Nederland een serieuze gesprekspartner in politiek Den Haag.

Bron: ZZP Nederland, persbericht 18 november 2022