ManpowerGroup Q2 2021 – omzetgroei 41 procent

0
220

ManpowerGroup
ManpowerGroup heeft in het tweede kwartaal van dit jaar $ 111,6 miljoen winst gemaakt, vergeleken met het nettoverlies van $ 64,4 miljoen een jaar eerder.

De omzet in het tweede kwartaal was $ 5,3 miljard, een stijging van 41% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De resultaten werden beïnvloed door de zwakkere Amerikaanse dollar ten opzichte van andere valuta, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Omgerekend naar constante valuta steeg de omzet met 31%.

Jonas Prising, voorzitter en CEO van ManpowerGroup, zei: “Onze resultaten van het tweede kwartaal zijn een weerspiegeling van de verbeterde wereldwijde economische situatie en toenemende vraag naar onze diensten in belangrijke markten en merken. De wereldwijde versoepelingen speelden in op ons gediversifieerde portfolio aan diensten en oplossingen. Onze Manpower-business veerde sterk terug, onze Experis-business verbeterde aanmerkelijk tijdens het kwartaal en ons aanbod aan Talent Solutions bleef sterk tegenover grote vraag naar wereldwijde workforce-oplossingen. We hebben ook goede vooruitgang geboekt in de uitvoering van onze strategische initiatieven, met name in de implementatie van nieuwe technologie wereldwijd.”

Bron: ManpowerGroup, 22 juli 2021