ManpowerGroup lanceert online learnability test

0
138

Gratis test biedt inzicht in leervermogen en -capaciteit van werknemer. ManpowerGroup lanceert als eerste een online en gratis test die de learnability van medewerkers in kaart brengt.

De LQ-test die samen met Hogan, wereldleider in assessments, is ontwikkeld, toont aan in welke mate een individu bereid is om te leren en nieuwe vaardigheden te ontdekken om mee te kunnen bewegen met verandering. Tegelijkertijd laat de test zien op welke manier iemand het beste leert. De test is voor iedereen online in te vullen.

Ontwikkelen van vaardigheden
ManpowerGroup wil werkgevers en werknemers met de test aanmoedigen om een leven lang leren centraal te stellen. “Learnability, het verlangen en het vermogen om nieuwe vaardigheden te leren en zo relevant en inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt, is cruciaal. Zowel voor werkgevers als werknemers”, zo stelt José Brenninkmeijer, Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland. “We gaan allemaal langer werken, loopbanen worden minder lineair en de arbeidsmarkt blijft veranderen. Het is noodzakelijk om ons voor te bereiden op banen die nu nog niet bestaan. Daarin kunnen wij als ManpowerGroup ondersteunen.”

De test is in te vullen via www.manpower.nl/LQ

Bron: ManpowerGroup, 26 september 2017