Manpower verzorgt personeel ‘De Coolste Baan van Nederland’

0
120

HR-dienstverlener Manpower, onderdeel van ManpowerGroup, gaat een deel van de personele bezetting verzorgen voor De Coolste Baan van Nederland, de tijdelijke ijsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 zijn dagelijks ongeveer 60 werknemers actief in verschillende rollen. De Coolste Baan wordt afgesloten met de ISU WK Allround 2018.

“Schaatsen is een sport die kenmerkend is voor Nederland. Zodra het begint te vriezen, breekt bij veel mensen de schaatskoorts uit”, zegt Frank Weermeijer, Directeur Manpower Nederland. “Het brengt mensen samen, de sport verbindt. Dat past ons goed, wij helpen dagelijks mensen verder door talent en werk aan elkaar te verbinden. Vanuit die rol dragen we dan ook graag bij aan De Coolste Baan van Nederland.” Patrick Wouters van den Oudenweijer, initiatiefnemer van De Coolste Baan van Nederland, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd met een partner als Manpower voor De Coolste Baan van Nederland. Het is belangrijk om het juiste talent in te zetten voor de juiste rol, dat maakt dit mooie evenement succesvol. Dat wordt mogelijk door de expertise van Manpower.”

Samenwerking
Voor de gehele duur van het evenement neemt Manpower een groot deel van de personele bezetting voor haar rekening. Dat komt neer op ongeveer 60 werknemers per dag. Hiervoor zoekt Manpower de samenwerking met de Gemeente Amsterdam, onder meer door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor te dragen. Weermeijer: “Het succes van een evenement is voor een groot gedeelte afhankelijk van het personeel. Door het juiste talent aan De Coolste Baan van Nederland te verbinden, maken wij het succes -samen met de andere partners- mede mogelijk. We zijn er trots op ‘Official Partner’ te zijn van een evenement op deze unieke locatie, met een sport die veel Nederlanders enthousiast maakt.” Voor meer informatie over de samenwerking, zie www.manpower.nl/coolstebaan.

Over De Coolste Baan van Nederland
De Coolste Baan van Nederland, een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports, werd in 2014 voor het eerst georganiseerd en zal in 2018 voor de tweede keer worden geëxploiteerd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Van schaatsles tot een curlingclinic of bedrijfsuitje; de ijsbaan ligt er voor iedereen. De aankomende editie wordt afgesloten met de ISU WK Allround 2018. Voor meer informatie en de verkoop van tickets voor de Coolste Baan van Nederland, zie www.decoolstebaanvannederland.nl.

Bron: Manpower.nl, 18 december 2017