Manpower lanceert vacaturesite Werken voor NL

0
295

Manpower lanceert vandaag Werken voor NL, een vacaturesite voor bedrijven in vitale sectoren.

Zo wil Manpower vacatures van bedrijven die de samenleving draaiend houden snel invullen en mensen die thuis zitten aan het werk helpen. Daar waar de werkgelegenheid in vele sectoren inzakt, is het voor andere branches en bedrijven nu alle hens aan dek. Bij het UWV, in de logistiek en in andere belangrijke sectoren zoals de zorg zijn dringend mensen nodig. Alleen al voor de vacatures die bij Manpower uitstaan, is per direct vraag naar minimaal 1000 werknemers.

Ook distributiecentra van bijvoorbeeld medische bedrijven en bezorgbedrijven zijn met spoed op zoek naar magazijnmedewerkers en pakketbezorgers. Bij al deze organisaties neemt de vraag naar mensen momenteel juist enorm toe.

Janine Bos, directeur Manpower Nederland: “Naast het werven van nieuwe medewerkers voor onze opdrachtgevers, zijn we ook druk bezig om mensen die plotseling geen werk meer hebben direct te herplaatsen. Manpower brengt hen onder bij andere organisaties en branches die nu juist extra mankracht nodig hebben. Zo kunnen mensen die normaal gesproken in de luchtvaart werkzaam zijn nu bijvoorbeeld aan de slag als logistiek medewerker om supermarkten te bevoorraden.”

Solliciteren via website
Op Werken voor NL staan alle vacatures waarvoor nu dringend behoefte is aan personeel om deze in te vullen. Sollicitanten kunnen via de website direct op vacatures reageren. Janine Bos: “In deze hectische en onzekere tijden hebben wij elkaar hard nodig. Het is goed om te weten dat er ook nog veel werk is en daar zetten we ons voor in. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we Nederland waar mogelijk in beweging houden. Daarom nemen we in het weekend ook sollicitaties in behandeling.”

Bron: Manpower Group, 20 maart 2020