Manpower kiest voor HelloFlex

0
1163

ManpowerGroup blijft de komende jaren gebruikmaken van de cloud software van HelloFlex group voor de ondersteuning van haar mid- en backoffice processen zoals de contract- en tijdadministratie, verloning van haar flexwerkers en de facturatie van haar klanten.

José Brenninkmeijer, Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland, en Nardo Lambregts, CEO van HelloFlex group, bezegelden de voortzetting van een jarenlange samenwerking met het tekenen van de overeenkomst.

ManpowerGroup werkt sinds 2004 met de software van HelloFlex. Met de voortzetting van deze samenwerking bevestigt ManpowerGroup niet alleen tevreden te zijn over de stabiliteit en veelzijdigheid van de software, maar ook over het innovatievermogen van HelloFlex. De vernieuwde software sluit nog beter aan bij de gebruikerswensen, ook met het oog op de nabije toekomst.

V2_Brenninkmeyer-Lambregts

Brenninkmeijer: “HelloFlex heeft zowel visie als implementatievermogen. De ontwikkelingen binnen HelloFlex sluiten aan op onze doelstellingen; een betrouwbaar en goed platform voor onze kandidaten, klanten en ons eigen personeel. Wij hebben veel vertrouwen in de voortzetting van de samenwerking.”

Lambregts: ”Door de jaren heen is ManpowerGroup een goede innovatiepartner gebleken. We hebben door de goede samenwerking zowel ons product als de dienstverlening van ManpowerGroup kunnen verbeteren en zijn verheugd dit de komende jaren samen te kunnen blijven doen.”

Over ManpowerGroup
ManpowerGroup is wereldwijd één van de grootste leveranciers van HR-diensten en biedt deze dienstverlening aan vanuit gerenommeerde, herkenbare merken. Het portfolio van ManpowerGroup bevat de merken Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Meer informatie over ManpowerGroup of haar werkmaatschappijen is verkrijgbaar via www.manpowergroup.com.

Over HelloFlex group
HelloFlex is marktleider op het gebied van het leveren van cloud software oplossingen voor de temporary staffing industry. Het portfolio van HelloFlex bevat de merken FlexNieuws, UBplus, FlexService, HelloFlex People en HelloFlex. Meer informatie over HelloFlex group is verkrijgbaar via www.helloflexgroup.com

Bron: HelloFlex group, 25 september 2017