Magda Derkacz, Unique – een 10 voor SEU-examen

0
533

Onlangs heeft Magda Derkacz, Intercedent op een inhouse-vestiging van Unique Industrie & Logistiek in Rotterdam, haar SEU examen afgerond met een 10!

“Een meer dan terecht resultaat,” aldus Orchid de Groot, één van de examinatoren van SEU. “Uiteraard wist zij alle vragen juist te beantwoorden, maar daarnaast maakten haar antwoorden duidelijk dat zij de theorie goed kon plaatsen in praktijksituaties. Zij weet waar het over gaat.”

Inspirerend
Magda Derkacz, sinds 2015 werkzaam bij Unique, is heel trots op haar resultaat. “De kennis die ik heb opgedaan voor het SEU-examen helpt mij om succesvol te zijn en onze opdrachtgevers en uitzendkrachten het beste advies te geven,” aldus Derkacz. Jurriën Boot, senior manager, vult aan dat Unique veel waarde hecht aan gedegen en up-to-date kennis van wet- en regelgeving bij al haar
consultants. “Het SEU Examen is een belangrijk en vast onderdeel van de opleiding die alle consultants volgen. De 10 van Magda is een inspiratie voor andere collega’s.”

Magda Derkacz, Unique
Magda Derkacz, Unique, geslaagd met een 10 voor SEU examen

Gouden tip
“Ik heb vooral keihard gestudeerd voor het examen en veel geoefend met proefexamenvragen,“ vertelt Magda. “Het heeft mij echt geholpen om de gemaakte proefexamens zelf kritisch te beoordelen. Waarbij ik mezelf afvroeg: Wat heb ik fout gedaan? Wat is het juiste antwoord en waarom? Op deze manier kon ik de theorie vertalen naar de praktijk. De wet- en regelgeving die wordt behandeld in het SEU Examen vormt tenslotte de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Stichting Examens Uitzendbranche
De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) is sinds 1998 verantwoordelijk voor het branche-examen voor vestigingsmedewerkers in de uitzendbranche. Het SEU-examen toetst bij de uitzendmedewerker de kennis van relevante wet- en regelgeving, onder meer ten aanzien van de uitzend-cao’s. Hiervoor gelden branchebreed erkende normen die bijdragen aan de vakbekwaamheid van de uitzendmedewerker en professionele dienstverlening door de uitzendonderneming.

Bron: SEU, 11 juli 2017