Luba neemt SWA over

0
573

Luba versterkt positie binnen technische en industriële sector door overname SWA.

Luba Uitzendbureau heeft SWA, de maatwerkspecialist in de bemiddeling van banen binnen de techniek en industrie overgenomen. SWA zal per 1 januari 2018 worden geïntegreerd in Luba Procestechniek en gezamenlijk onder de naam Luba/SWA Procestechniek gaan opereren vanuit Zaandam.

SWA

De overname betekent voor Luba een versteviging van haar positie binnen de technische en industriële sector. Binnen deze sector heerst een groot tekort aan gekwalificeerde technische medewerkers. Door de handen ineen te slaan helpt Luba/SWA Procestechniek opdrachtgevers aan tijdige en gecertificeerde instroom van nieuwe medewerkers. Onder meer door het opzetten van leerwerk-trajecten en op basis van werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Irene Lem, directeur SWA: “Het samengaan met Luba Uitzendbureau geeft ons de kans om te groeien, om toekomstbestendig te zijn en onze dienstverlening op te schalen. Daarmee helpen we ondernemers hun tekort aan technische mensen sneller en effectiever op te lossen. Ik heb er vertrouwen in dat het team van Luba/SWA Procestechniek vanuit Zaandam nog meer organisaties verder gaat helpen.”

Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “Ik ben zeer blij met deze unieke samenwerking. SWA vult Luba goed aan op het gebied van deskundigheid, uitgebreide ervaring met leerwerk-trajecten en de bemiddeling van banen binnen verschillende technische vakgebieden. Opdrachtgevers en werkenden kunnen rekenen op de hoge kwaliteit dienstverlening die zij gewend zijn. En op de voortdurende verbetering hiervan. Samen komen we verder.”

Bron: Luba, 30 november 2017