Luba samenwerking met Ascento

0
108

Luba HR Professionals, onderdeel van Luba Groep met daarin onder meer Luba Uitzendbureau, E&A Uitzendbureau en Wijsman & Somers gaat zeer nauw samenwerken met haar Belgische zustermaatschappij Ascento.

Per 1 april jl. is de tak van Luba die zich richt op het hoogwaardig HR advies (outplacement, talentmanagement, HR interim management en re-integratie 2e spoor) daarom ook veranderd in Ascento Nederland.

Johan Doornenbal, algemeen directeur van Luba Groep: “Vorig jaar hebben Luba HR Professionals en Ascento België samengewerkt. Dit tijdens een gezamenlijk project rondom de herplaatsing van medewerkers van de Philip Morris fabriek in Bergen op Zoom. Een opdracht die gegund is aan bedrijven met een bewezen track record. Al vrij snel zijn we vervolgens verder gaan praten. Kunnen we verder samenwerken. Dit heeft er toe geleid dat we de naam van Luba HR Professionals gaan aanpassen in die van Ascento en kunnen putten uit hun rijke ervaring en opgebouwde deskundigheid. Zo zijn we er van overtuigd dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Bron: Luba, 1 april 2015