LINQ verkozen tot preferred hospitality partner van Accor Nederland

0
509

Na een uitgebreide selectieprocedure is studentenuitzendbureau LINQ verkozen tot preferred hospitality partner van Accor Nederland.

LINQ startte in 2011 een succesvolle samenwerking met een van Accors paradepaardjes; Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

Stefan Melcherts | Director of Food & Beverage bij Sofitel Legend The Grand:
“Ik zie LINQ als partner die continue pro actief meedenkt met mijn doelstellingen op service gebied en haar mensen hierop traint en aanstuurt. De studenten van LINQ zijn pittig, gemotiveerd en opgewekt. Onze gasten waarderen met name hun uitstekende communicatieve skills.”

Samenwerking LINQ en Accor Hotels Benelux

Foto: Procurement Director Accor Hotels Benelux, Willemijn Martens en Managing Director LINQ, Inez van Oord bezegelden afgelopen week de samenwerking.

Inez van Oord | Managing Director LINQ:
“Vaardigheden zijn aan te leren, attitude niet. LINQ studenten onderscheiden zich door hun toegewijde service mentaliteit en positieve team spirit. Het zijn stuk voor stuk persoonlijkheden die ervoor zorgen dat de klant een geweldige beleving heeft. Het is voor onze studenten dan ook meer dan een bijbaan, ze zien de meerwaarde in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Competenties als doorzettingsvermogen, klantgerichtheid, helikopterview en empathie worden enorm versterkt door hun ervaring in de hospitality business.”

Bron: LINQ, 23 april 2013