Liesbeth Ruoff-van Welzen in Raad van Advies Staffing Management Services

0
895

15 januari 2012

Liesbeth Ruoff-van Welzen treedt per 15 januari toe tot de nieuw ingestelde Raad van Advies van Staffing Management Services.

Dat meldde de onderneming vandaag in een persbericht.

Liesbeth Ruoff-van Welzen

Ruoff-van Welzen is managing consultant & partner van adviesbureau LRWA B.V. uit Voorburg en vervulde de laatste jaren advies en managementfuncties op interim basis o.a. bij diverse onderdelen van de Rijksoverheid. Daarvoor werkte zij lange tijd als Group Vice President EMEA bij het internationaal opererende marktonderzoekbureau IDC.

De benoeming van Liesbeth Ruoff-van Welzen tot de Raad van Advies is de eerste stap naar de inrichting van een volwaardige adviesraad van Staffing Management Services. Algemeen directeur Rob de Laat wil daarmee de kwaliteit en kwantiteit van de dienstverlening van zijn bedrijf verder ontwikkelen.

Rob de Laat: “Met Staffing Management Services maken we enorme stappen. Er is steeds meer behoefte bij bedrijven, zorginstellingen en overheden naar onafhankelijk advies en procesondersteuning bij de inhuur van flexibele arbeid. Liesbeth heeft bijzondere kennis en ervaring op dit terrein waar het hele team van Staffing Management Services van kan profiteren. Daarnaast brengt zij een excellent overheidsnetwerk met zich mee.”

Staffing Management Services verwacht dit jaar nog enkele leden aan haar Raad van Advies toe te voegen.

Bron: SMS Persbericht, 12 januari 2012