Lenneke Gentle van Studio Swing is verkozen tot ‘Freelancer of the Year’

0
78

Educatief ondernemer Lenneke Gentle wint Freelancer of the Year Award: zoveel mogelijk kinderen met plezier laten leren door beweging en dans.
Lenneke Gentle wint verkiezing Freelancer Of The Year
Lenneke Gentle van Studio Swing is verkozen tot ‘Freelancer of the Year’. Met haar dienstverlening creëert ze een oplossing voor het tegengaan van leerachterstanden en een mogelijkheid om kinderen met plezier te laten leren. En daarmee biedt ze een mooie maatschappelijk relevante bijdrage.

Freelancer of the Year
Donderdag 12 november is tijdens de online editie van de Dag van de ZZP’er Lenneke Gentle van Studio Swing uitgeroepen tot beste zzp’er van 2020. “Het niveau dit jaar was erg hoog.” aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar van LinkedIn. “We hebben veel goede businessplannen gezien. Uiteindelijk is Lenneke Gentle voor ons toch de terechte winnaar met een mooie heldere en schaalbare propositie, die ook nog eens maatschappelijk relevant is. Kinderen met plezier laten leren, wie wil dat nou niet?”

Lenneke Gentle mag zich een jaar lang ‘Freelancer of the Year’ noemen en rijdt het komende jaar gratis in een nieuwe elektrische auto aangeboden door Dealerleasing. Lenneke: “Het is een grote eer om deze titel te dragen, hartverwarmend om te merken dat ook mensen die ik niet ken op mij stemden omdat ze mijn missie steunen om kinderen bewegend te laten ontwikkelen. Mijn deelname heeft mij tot nu toe vooral veel naam en faam gebracht én nieuwe klanten. Ik merk dat ik veel makkelijker online ga, ik denk er niet meer zo bij na, ik doe het gewoon, ik heb geleerd om onbeschaamd zichtbaar te zijn en dat is leuk. Het zorgt voor nieuwe contacten, ik ben dan ook heel benieuwd naar aankomend jaar en heb er zin in!”

Ondernemerschap
Prof. dr. Josette Dijkhuizen is verheugd over het grote aantal vrouwelijke ondernemers die dit jaar genomineerd waren voor de Freelancer of the Year Awards. Het juryrapport, mede gevoed door kwalitatief onderzoek van onderzoeksbureau Panteia, is positief: “Lenneke is een rolmodel voor velen. Haar pitch swingt de pan uit en ze is echt het visitekaartje van haar bedrijf. Naast een sterke presentatie heeft deze winnares ook een scherp oog voor een sterk zakelijk schaalbaar model. Haar formule maakt een stevige groei mogelijk en het doel hiervan is simpel: zo veel mogelijk kinderen helpen en zo een bijdrage leveren aan een mooiere maatschappij.”

Studio Swing
Studio Swing brengt beweging in de educatie voor kinderen van 0-12 jaar. Lenneke Gentle was als kind al bezig om haar eigen leerstof op school om te zetten in beweging en dans, nu brengt haar team met 140 vakdocenten Taaldans© en Rekendans© lessen in Nederland, België en andere Nederlandstalige landen. Voor onderwijs en kinderopvang ontwikkelt ze lesmateriaal en geeft ze cursussen en inspiratiedagen. Met de lancering van de gratis Bewegend Leren Database is bewegend leren beschikbaar voor elke school, voorschool en kinderopvang. Zo is opgroeien en leren voor elk kind een feest én worden professionals geïnspireerd om elkaars beweegideeën te gebruiken.

De Freelancer of the Year Awards (FOTY) is een jaarlijkse verkiezing van de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door ZZP Nederland.

Bron: ZZP Nederland, november 2020