Lancering ZZP Mokum

0
65

Op 29 november vindt de officiële lancering van ZZP MOKUM plaats. Hét nieuwe netwerk voor én door zzp’ers in Amsterdam.

Per stadsdeel en stedelijk bouwt ZZP MOKUM aan een on- en offline netwerk. Het netwerk versterkt on- en offline de onderlinge band tussen zelfstandige professionals en andere kleine ondernemers uit verschillende beroepsgroepen in de gemeente Amsterdam. Daarnaast vormen zij gezamenlijk een gezicht en een stem naar de gemeente en stadsdelen.

ZZP MOKUM is een initiatief van de gemeente Amsterdam. Met ZZP MOKUM wil de gemeente deze belangrijke economische groep beter bereiken en zowel de succesvolle zzp’er als de zzp’er die extra hulp nodig heeft van informatie en ondersteuning voorzien. ZZP MOKUM biedt tegelijkertijd zzp’ers de mogelijkheid om kennis te delen en krachten te bundelen.

In samenwerking met Stichting ZZP Nederland, de grootste landelijke zzp-organisatie, biedt ZZP MOKUM alle informatie over ondernemen, ook voor startende ondernemers, en daarnaast actuele informatie over wet- en regelgeving.

Voor de Amsterdamse zzp’ers biedt ZZP MOKUM een mogelijkheid om mee te praten over belangrijke zzp-thema’s, maar ook om krachten te bundelen, zodat zij hun gezamenlijk belang in kaart kunnen brengen richting de overheid en ZZP belangenbehartigers.

Start in Stadsdelen West en Zuid
De eerste ‘offline’ netwerk events hebben – als voorloper op de kick-off – plaatsgevonden in Amsterdam West en Amsterdam Zuid. In kleine groepen van 20-30 zzp’ers heeft men op een informele manier elkaar ontmoet en kennis vergaard. ZZP MOKUM begint met deze twee stadsdelen, om vervolgens stedelijk te groeien.
Ook na de lancering heeft ZZP MOKUM als doel om zowel lokaal (per stadsdeel) als stedelijk events met elkaar te organiseren t.b.v. kennisdelen, netwerken en overkoepelende zzp-behoeften in kaart brengen.

Officiële Kick-off 29 november
Woensdag 29 november van 18.00 -21.00 uur heeft ZZP MOKUM een smakelijke en interactieve avond georganiseerd in De Hallen o.l.v. Mei-Li Vos.
Hiervoor zijn zzp’ers uit Amsterdam van harte uitgenodigd (max 200 aanwezigen) om met elkaar in gesprek te gaan over de voor hen relevante onderwerpen. Het programma bevat een gesprek met de initiators, inspirerende zzp’ers en constructieve tafeldiscussies.

Meer informatie: www.zzpmokum.nl
Aanmelden: www.zzpmokum.nl/kickoff