Lancering twago Enterprise

0
67

Randstad-onderneming twago lanceert ’twago Enterprise’, een talent management system voor grote ondernemingen.

Het systeem kan worden geïntegreerd in de bestaande processen van vendormanagementsystemen (VMS) en managed service programma’s (MSP) van een organisatie.

Exploitatiekosten reduceren
Doel is het personeelsmanagement van grote ondernemingen te verbeteren en de exploitatiekosten op de lange termijn te reduceren. Het systeem biedt een link met het groeiende bestand aan tijdelijke werknemers, doordat het de curatie, werving en geautomatiseerde matching van talent in goede banen leidt. Daarnaast biedt twago interfaces op maat voor bestaande talentpools of vacaturebanken.

Sourcingkanaal
Intern fungeert twago enterprise als een direct sourcingkanaal voor de organisatie. Hiring managers hoeven voor het plaatsen van een oproep geen nieuw systeem te leren of te besluiten welk soort arbeidsovereenkomst zij nodig hebben. Het systeem kan ook worden gebruikt om gepensioneerden en interne pools van werknemers te organiseren.

Op de lange termijn moet het organisaties kostenbesparingen en compliance opleveren, en flexibelere workflows van hoge kwaliteit.

Bron: persbericht twago, 1 maart 2018