La Place zoekt 1100 medewerkers voor 50 nieuwe vestigingen

0
245

La Place gaat de komende jaren vijftig vestigingen in verschillende grote steden openen. Om die reden zoekt de formule ruim duizend nieuwe medewerkers.

La Place wil onder meer vestigingen openen in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. Het bedrijf nodigt horecamedewerkers met en zonder ervaring uit om via werkenbijlaplace.nl te reageren op één van de vele vacatures: van afdelingshoofd tot manager en van medewerker tot stagiaire.

Opleiding
Het bedrijf biedt medewerkers de mogelijkheid om tijdens hun werk via een erkend leerbedrijf een opleiding te volgen. Ook bestaat er een intern opleidingstraject met een traineeship. Nico Donselaar, senior manager human resource van La Place: “Als één van de grootste horecabedrijven van Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om professionals in het horecavak op te leiden. We bieden medewerkers daarom een lerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod.”

Foodmarkt City by Jumbo
Begin 2016 werd La Place overgenomen door Jumbo. Jumbo-directeur Frits van Eerd maakte onlangs bekend de komende jaren minimaal 100 vestigingen te willen open van het concept Foodmarkt City by Jumbo. Het gaat hier om gemakswinkels waarin elementen van Jumbo en La Place worden gecombineerd.

Hudons’s Bay
Eerder dit jaar werd bekend dat La Place de restaurants in de nieuwe warenhuizen van het Canadese bedrijf Hudson’s Bay zal runnen. La Place had in het verleden vestigingen in panden van warenhuisketen V&D.

Bron: Distrifood, 9 juni 2017