Kronos breidt uit met Big Data analysemogelijkheden

0
137

Kronos breidt haar Workforce Analytics oplossing uit met data-analyse mogelijkheden en data-visualisatie tools. Met deze uitbreiding krijgen organisaties tijdig inzicht in problemen rondom personeelsbeheer.

De uitbreiding verbetert het inzicht in de kritieke data over het personeelsbestand, zonder tussenkomst van een analist.  Door grote hoeveelheden data over verzuim, overwerk, planning en productiviteit inzichtelijk te maken helpt Workforce Analytics organisaties met het voorspellen van arbeidskosten en het verbeteren van de productiviteit.

Grafische weergave personeelsdata
Met de nieuwe release van Workforce Analytics is het nu mogelijk om personeelsdata grafisch weer te geven. Complexe en grote hoeveelheden data kunnen zo makkelijker begrepen en geanalyseerd worden. Het wordt hierdoor mogelijk om snel patronen, trends en relaties te ontdekken, waar voorheen een ervaren analist voor nodig was.

Inzicht in productiviteit
Kronos Workforce Analytics heeft aparte versies die zijn toegespitst op de zorg, detailhandel, industrie, publieke sector en logistiek. In deze sectoren is productiviteit vaak één van de belangrijkste pijlers. Met behulp van industriespecifieke statistieken en KPI’s geeft Workforce Analytics organisaties in deze sectoren kennis en inzicht in de productiviteit.

Download hier het whitepaper “Het potentieel van uw personeelsbestand benutten

Bron: persbericht Kronos, 28 januari 2014