Karin Korstanje nieuwe directeur Secretary Plus

0
1916

30 juni 2010

Na 23 jaar in de uitzendbranche werkzaam te zijn geweest, heeft Dorothé Schiks, algemeen directeur van Secretary Plus/StarJob aangekondigd haar professionele leven anders vorm te willen geven. Haar functie wordt per 1 juli overgenomen door Karin Korstanje.

Het vertrek van Dorothé Schiks valt samen met de afronding van de basisintegratie van het nieuwe Secretary Plus, een samensmelting van Secretary Plus en StarJob.

Korstanje
Karin Korstanje zal de toekomst van het nieuwe Secretary Plus verder invulling geven. Karin Korstanje heeft jarenlang ervaring in de uitzendbranche en bij USG People. Zij heeft de afgelopen 3,5 jaar leiding gegeven aan USG Juristen en was daarvoor 12 jaar werkzaam bij Ad Rem waarvan in de laatste 6 jaren als directeur van Ad Rem Young Professionals en HBO Services.

Coffeng over vertrek Dorothé Schiks
“Uiteraard vind ik het jammer dat Dorothé Schiks USG People gaat verlaten, maar ik respecteer haar beslissing. Omdat zij Secretary Plus en USG People een warm hart toedraagt, zal Dorothé op de achtergrond tijdelijk als adviseur nog beschikbaar blijven. Daar ben ik haar zeer erkentelijk voor”, aldus Hans Coffeng, Executive Vice President The Netherlands and Germany.

“Het bestuur ziet in Karin de juiste persoon om het vervolg van het fusietraject en de toekomst van het nieuwe Secretary Plus in goede banen te leiden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij de nummer 1 positie van Secretary Plus in de markt verder uit kan bouwen.”

Gerelateerd nieuws
> Joyce Thijssen-Steenveld alg directeur USG Juristen en USG Capacity
> Rob Zandbergen nieuwe CEO van USG People
> CEO Herman van Campenhout verlaat USG People

Bron: USG People, 30 juni 2010