Joyce Thijssen-Steenveld alg directeur USG Juristen en USG Capacity

0
2206
USG Juristen
Logo USG capacity

30 juni 2010

USG Juristen en USG Capacity bundelen krachten. Dit doen zij door een organisatorische samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking betekent dat één gezamenlijke algemeen directeur en staf verantwoordelijk zijn voor de aansturing. De merken blijven wel zelfstandig naar buiten toe opereren.

Beide merken, die onderdeel zijn van USG People, hebben Joyce Thijssen-Steenveld (40) benoemd tot algemeen directeur. Joyce is al lange tijd als bestuurder werkzaam bij USG People en heeft succesvol leiding gegeven aan diverse werkmaatschappijen. De afgelopen zeven jaar was zij algemeen directeur van Secretary Plus. In haar nieuwe functie is het verder uitbouwen van het marktleiderschap van zowel USG Juristen als USG Capacity haar belangrijkste taak.

Joyce Thijssen-SteenveldUSG Juristen en USG Capacity bundelen krachten
“Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling als algemeen directeur bij USG Juristen en USG Capacity”, aldus Joyce Thijssen-Steenveld. “Beide merken hebben de afgelopen jaren hun toegevoegde waarde in de markt laten zien. USG Juristen is marktleider in het leveren van kwalitatieve juridische kennis en capaciteit op maat. USG Capacity is op haar beurt kwaliteitsspeler en marktleider op het gebied van bemiddeling van marketing- en communicatieprofessionals. Door het bundelen van de krachten zijn wij nog beter in staat om onze doelgroepen te bereiken en te bedienen. Ik kijk er dan ook naar uit om een verdere invulling te geven aan ons onderscheidend vermogen als specialist in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals met specialistische kennis. Juist nu zijn deze professionals nodig om van de komende aantrekkende economie te profiteren.”

Gerelateerd nieuws
> USG Capacity bundelt krachten voor regionaal platform
> Bedrijfsjurist en Manager Juridische Zaken 2010
> Bedrijfsuitje: een ontspannende of juist risicovolle onderneming?
> Werkgever ook bij bedrijfsuitje aansprakelijk

Bron: USG Capacity, 30 juni 2010