JobBoost.io gaat verder onder naam Jobmatix

0
130

Het recruitment software bedrijf JobBoost.io uit Noord-Brabant gaat verder als Jobmatix.

De naamswijziging vloeit voort uit de groei die de organisatie de afgelopen twee jaar heeft
doorgemaakt gepaard met de internationale ambities van het bedrijf.

JobBoost.io werd opgericht in 2016. Het bedrijf levert een oplossing in de vorm van een tool voor jobboard marketing binnen recruitment. Met name bureaus en corporates worden door deze tool ondersteunt bij de dagelijkse werving. In 2021 zette JobBoost.io vaart achter de missie van de driekoppige directie om de grootste programmatic speler binnen Europa te worden.

Naast de uitbreiding van het team en het doorontwikkelen van de tooling werd ook geconcludeerd dat een nieuwe naam en bijbehorend brand de organisatie ten goede zou komen.

Voor gebruikers verandert er verder weinig; de oplossing en de functionaliteiten binnen de tool blijven zoals ze momenteel zijn. Wel wordt het dienstenaanbod aangepast en worden er uitgebreide
onboardings- en trainingstrajecten gegeven waardoor de tool makkelijker bestuurbaar wordt voor de gebruikers. Dit wordt met video ondersteuning, animatie en handleidingen uitgebreid.

“De rebranding van JobBoost.io naar Jobmatix.com is een logische stap in onze strategie om de
leidende programmatic specialist van Europa te worden”, zegt Wiebe Mulder, één van de oprichters. We zijn fors gegroeid en doen met de nieuwe naam eer aan onze expertise en technologie.”

Bron: Jobmatix, 5 oktober 2022