Jeroen Muller Ondernemer van 2019 bij Olympia

0
236

Olympia Nederland heeft Jeroen Muller, franchiseondernemer van Olympia Zwolle, vrijdagavond gekroond tot Ondernemer van het Jaar 2019.

Muller is in 2004 gestart als ondernemer bij Olympia.

Betrokken
Jeroen wint deze titel vanwege zijn energie, inzet voor zijn team en flexkrachten. Als voorzitter van het franchisebestuur is Jeroen bovendien een belangrijke bruggenbouwer tussen collega-ondernemers en Olympia Nederland. Zijn betrokkenheid bij personeel en klant heeft ervoor gezorgd dat Jeroen mooie resultaten heeft geboekt.

Criteria
De directie van Olympia nomineerde drie ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Daarnaast is de bijdrage van de ondernemer aan de meer kwalitatieve aspecten van belang, zoals samenwerking en persoonlijke investering in de ontwikkeling van Olympia.

Klant kiest
Uiteindelijk hebben de klanten van de genomineerde ondernemers en collega-ondernemers van Olympia bepaald wie de winnaar is door het uitbrengen van hun stem. Vrijdagavond vond de prijsuitreiking plaats. Van alle genomineerde ondernemers verwierf ondernemer Jeroen Muller een meerderheid van de stemmen en werd daarmee uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar.

Energie
Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Jeroen heeft en geeft veel energie. Hij geeft kaders en binnen die kaders is ruimte om te vallen en weer op te staan. Het team loopt met hem weg. Wij zijn Jeroen daarnaast dankbaar voor zijn belangrijke rol om als voorzitter van het franchisebestuur het beste voor Olympia te realiseren.”

Bron: Olympia Nederland, 18 juni 2019