Jeroen de Bruijn nieuwe directeur Continu Detachering, Werving & Selectie

0
1130

Logo Continu

24 januari 2012

Jeroen de Bruijn is met ingang van 1-1-2012 statutair benoemd als algemeen directeur van detacherings- en recruitmentspecialist Continu.

De Bruijn (36) volgt in deze functie Siegfried Mulder op, die als aandeelhouder en commissaris betrokken blijft bij het bedrijf. Beiden verwachten voor de komende jaren een duidelijke groei van de vraag naar flexibele arbeidscontracten.

Opvolger van Siegfired Mulder
Siegfried Mulder was in 1995 medeoprichter van Continu. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een landelijke speler, met 8 vestigingen, ruim 80 medewerkers en een jaaromzet van ruim 25 miljoen euro. Jeroen de Bruijn trad in 1998 in dienst en was achtereenvolgens consultant, vestigings- en regiomanager. Sinds 2005 is hij aandeelhouder en lid van het MT, waarin hij de afgelopen twee jaar als adjunct-directeur eindverantwoordelijk was voor de interne organisatie. Mulder blikt terug op een “geruisloze, goed voorbereide overgang”.

Kansen voor detachering
Jeroen de Bruijn ziet voor de komende jaren genoeg kansen. “Macro-economische berichten zeggen niet alles. Succesvolle bedrijven focussen zich op kansen, en die zijn er voor ons volop. De crisis heeft laten zien hoe essentieel een goede, flexibele schil is. Tel daarbij op dat er bij Continu een volgroeid, professioneel team staat, dat klanten én kandidaten snel van dienst is. We hebben in 2011 dan ook een duidelijke groei in omzet gerealiseerd, en onze ambitie is om het komende jaar twee nieuwe vestigingen te openen.”

Continu-cultuur bewaken
Als algemeen directeur vindt De Bruijn groei niet alleen uit commercieel oogpunt belangrijk, maar ook om de eigen medewerkers ruimte te bieden voor ontwikkeling. “Dat past bij de cultuur die Siegfried vanaf het begin heeft neergezet: willen winnen, maar ook plezier uitstralen.” Of, zoals Mulder dit benoemt: “Mensgerichtheid met een resultaatseis. We stimuleren een proactieve en ondernemende houding, én plezier en passie in het werk. Als commissaris blijft het mijn taak om beleid en strategie aan die kernwaarden te toetsen.”

Bron: Continu, januari 2012