Jan-Willem Peters nieuwe aandeelhouder bij Continu

0
589

Jan-Willem Peters is toegetreden als aandeelhouder bij Continu, intermediair voor bouw en industrie.

Peters is al sinds 2008 directeur Industrie & Engineering. Sinds 1 januari van dit jaar is zijn business unit Industrie & Engineering op alle acht vestigingen van Continu vertegenwoordigd.

Jan-Willem Peters startte in 2004 als adviseur bij Continu. Terwijl Continu zich ontwikkelde tot een landelijke speler, groeide Peters mee. Eerst maakte hij de stap naar vestigingsmanager en vervolgens, eind 2008, werd hij benoemd tot directeur Industrie & Engineering en lid van het MT. Uit de crisisjaren die hierna volgden, is de business unit sterk naar voren gekomen. Het resultaat: een flinke groei die maakt dat Industrie & Engineering nu op alle Continu-vestigingen vertegenwoordigd is.

Continu, Jeroen de Bruijn, Jan-Willem Peters

Logische stap
De stap om zich ook als aandeelhouder aan Continu te verbinden is een volstrekt logische, licht Jan-Willem Peters toe. “Al bij mijn sollicitatie in 2003 voelde het hier als ‘thuiskomen’. De no-nonsense cultuur en het vertrouwen dat mensen krijgen om eigen initiatief te tonen spraken me meteen aan – en nog steeds. De voortdurende groei van Continu in de afgelopen jaren en de kansen die we hebben in de markt, daar wil ik me nog verder aan committeren.”

Nieuwe generatie
Jeroen de Bruijn, sinds 1 januari 2012 algemeen directeur van Continu, is zeer positief over het toetreden van Peters als aandeelhouder. “Het past helemaal bij deze tijd: het begin van een nieuwe generatie. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een nieuw elan: Continu staat sterk op de kaart, als een landelijke speler met een regionaal gezicht. We geloven in organische groei, met eigen medewerkers die zich door kunnen ontwikkelen. En willen we medewerkers de ruimte blijven bieden daarvoor, dan moeten we groter worden. We verwachten dat Continu de komende jaren flink blijft groeien. Daar anticiperen we op.” De landelijke dekking van de business unit Industrie & Engineering is daar een voorbeeld van. Zo zijn we begin dit jaar ook gestart met dit specialisme op de vestigingen in Utrecht & Breda.

Bron: Continu, 10 september 2013