JAMwerkt ontvangt Zilveren FD Gazelle Award

0
83

Na vorig jaar de Gouden Gazelle Award gewonnen te hebben en daarmee bekroond te worden tot snelst groeiende bedrijf van Zuid-Nederland, viel het uitzendplatform JAMwerkt.nl ook dit jaar in de prijzen tijdens de FD Gazelle Awards van Zuid-Nederland.

In het Evoluon ontvingen de oprichters Miranda Schippers (26), Martijn Schippers (21) en Ruud Schippers (24) de Zilveren FD Gazelle Award, wat inhoudt dat ze dit jaar het tweede snelst groeiende bedrijf zijn van Zuid-Nederland.

JAMwerkt ontvangt FD Gazelle Award
De oprichters van JAM tijdens uitreiking van de FD Gazelle Awards: v.l.n.r. Martijn Schippers (21), Miranda Schippers (26) en Ruud Schippers (24). Foto: Pop UP Portraits.nl

Hieruit blijkt natuurlijk ook dat de flexbranche nog steeds een van de snelst groeiende sectoren is. JAMwerkt.nl heeft als doel om het voor alle jongeren, studenten en starters zo makkelijk mogelijk te maken om betaalde werkervaring op te doen bij bedrijven in hun eigen regio. Hierbij focussen ze zich op het gehele traject van bijbaan tot startersfunctie.

Gekeken naar de fysieke uitbreiding van ons platform is het nog niet snel genoeg gegaan, vertelt Ruud Schippers. “We zijn nu actief in een derde van de gemeentes in Noord-Brabant. Om het platform op korte termijn in heel Noord-Brabant beschikbaar te maken zijn we op zoek naar ondernemende young potentials.” Binnen enkele weken zal er een nieuw regiokantoor geopend worden tussen ’s Hertogenbosch en Helmond. Uiteindelijk wil JAMwerkt.nl met drie regiokantoren het platform in heel Noord-Brabant kunnen uitrollen. Daarna zal het uitzendconcept worden uitgebreid naar andere provincies.

Bron: JAMwerkt.nl, 13 november 2017