IntraData en FlexService sluiten strategisch partnership

0
255

IntraData en FlexService zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij FlexService de SAAS-documentoplossing IntraOffice van IntraData geïntegreerd aanbiedt aan FlexService-klanten als aanvulling op hun bestaande portfolio.

Dit betekent dat alle organisaties die werkzaam zijn in de flexmarkt in staat zijn om het plaatsen van flexmedewerkers volledig papierloos, rechtsgeldig af te handelen in een persoonlijke, veilige, online omgeving. IntraOffice integreert naadloos en documenten zijn altijd en overal inzichtelijk.

“Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van de werkwijze van FlexService: samen met onze klanten én partners tot de beste oplossing komen op relatief kleine deelgebieden met een groot eindresultaat”, aldus Nardo Lambregts, directeur FlexService.

De aangenomen wetswijziging van juni 2010, maakt het vandaag de dag mogelijk documenten digitaal te ondertekenen. IntraData heeft alle randvoorwaarden geïmplementeerd in IntraOffice – met partner PigeonTrust – waardoor documenten juridisch rechtsgeldig ondertekend worden met behulp van een ‘digitale handtekening’ en tevens binnen dezelfde omgeving kunnen worden opgeslagen volgens de juridische bewaartermijn.

Procesversnelling en substantiële kostenverlaging
Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “Binnen de uitzendbranche worden op jaarbasis gezamenlijk zo’n 1.400.000 kandidaten geplaatst. Per plaatsing brengt dat gemiddeld zo’n vier poststukken met zich mee. Een kostenpost die jaarlijks de 4 miljoen euro ruimschoots overstijgt. Onze gezamenlijke oplossing leidt naast de voordelen van procesversnelling tot substantiële kostenverlaging die wel kan oplopen tot 65% ten opzichte van het huidige kostenniveau.”

Humares in Vlissingingen werkt naar volle tevredenheid met IntraOffice: “Dankzij deze applicatie, die gekoppeld is aan ons CRM-systeem Flexservice, is het nu mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen met een juridisch rechtsgeldige handtekening. Het wordt vervolgens opgeslagen in het digitale dossier dat via het internet altijd toegankelijk is voor de uitzendkracht door in te loggen op de site. Kandidaten zijn hierdoor eventueel op afstand te bemiddelen,” aldus Sebas Winkel, kwaliteitsmanager van Humares.

Over IntraData BV
IntraData BV is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagement systeem IntraOffice op de markt. Het is de eerste complete oplossing voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 110.000 gebruikers toegepast, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is actief in 7 landen en beschikbaar 7 in talen. IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Solipsis en Holland House behoren. Voor meer informatie: zie www.intradata.nl, www.solipsis.nl en www.hollandhouse.com

Over FlexService
FlexService is marktleider in gebruiksvriendelijke software voor de flexmarkt. FlexService is de grootste software-organisatie in de flexmarkt die een totaaloplossing biedt aan intermediairs in de flexmarkt. Onze 40 medewerkers werken voor en samen met 300 kleine, middelgrote en grote bureaus die gebruik maken van onze software en dienstverlening. FlexService is onderdeel van de FSGroep Holding die het als haar missie ziet om HR services provider te zijn voor de flexmarkt. Hiertoe zet FSGroep vier labels in: FlexService, PSC | platform, Glued, tools to recruit en FlexNieuws.

Bron: FlexService, 10 oktober 2012