Het mooiste beroep ter wereld!

0
324

Weet je nog?
Velen van ons, nu werkzaam in de flexbranche, zijn ooit begonnen als intercedent. Kijk ik in mijn eigen omgeving, dan hebben mijn oud-collega’s carrière gemaakt als manager of directeur, anderen zijn hun eigen uitzendbureau begonnen. Ook hebben andere collega’s ervoor gekozen om hun carrière buiten de flexbranche vorm te geven. Maar wat we allemaal gemeen hebben, is dat we een passie hebben voor het werken voor en met mensen. We werken allemaal graag met anderen samen. We zijn graag in contact, zijn energiek en krijgen een kick van succes!

Wat beteken jij voor anderen?
Terugkijkend kan ik stellen dat het vak intercedent ons allen veel levens- en werkervaring heeft gebracht. Maar niet alleen onszelf. Intercedent is een beroep om onwijs trots op te zijn. Waarom?
Wat doe je eigenlijk allemaal én belangrijker, wat beteken je voor anderen? Je matcht werkzoekenden met opdrachtgevers, je hebt oog voor talent, je bent proactief en je kunt je commerciële kwaliteiten volledig inzetten. Bovenal bied je mensen (nieuw) toekomstperspectief. Toekomstperspectief waardoor jij iedere dag het verschil maakt in iemands leven!

Maakt die ene baan het verschil?
Jazeker! Want die ene plaatsing, die ene werkzoekende die bij jou terugkomt en vertelt hoe gelukkig hij is met zijn nieuwe baan. Die nieuwe baan, waardoor hij of zij eindelijk eigen keuzes kan gaan maken. Dat gevoel kennen we allemaal nog!

En jij?
Als intercedent sta jij aan de wieg van een nieuwe toekomst! Jouw inzet, oog voor iemands talent en luisterend oor bepaalt waar iemand aan de slag gaat. Niet voor niets is intercedent een aantrekkelijk en leuk vak én door de overheid benoemd als kansberoep!

De opleiding Wordintercedent.nl biedt werkzoekenden de kans om zich met een scholingsvoucher van het UWV kosteloos te laten (om-)scholen tot intercedent.

Vanuit ARTRA starten we vanaf september in vijf plaatsen in Nederland en gaan we ruim 100 werkzoekenden opleiden tot intercedent. Ken je mensen die net als wij passie hebben voor anderen, oog hebben voor talent hebben en zelf een (nieuw) toekomstperspectief willen bieden aan anderen?
Wijs ze dan vooral op Wordintercedent.nl.

Want intercedent worden, dat is het mooiste vak, een vak om ontzettend trots op te zijn!

Marieke de Wildt

————————————————————————————————————————-
Word Intercedent is een initiatief van ARTRA
De wereld verandert. We zijn digitaal. We staan voor de grootste verschuiving als het gaat om werk. De bindende factor blijft mens. ARTRA faciliteert in mens en werk. ARTRA creëert een nieuw ecosysteem. Werkzoekenden krijgen een kans. Arbeid biedt autonomie, de mogelijkheid om te leren en een nieuw levensdoel.

Word Intercedent is een Intensieve opleiding. Om de toekomstige intercedent klaar te stomen voor de arbeidsmarkt is een opleiding van 5 weken ontwikkeld. Tijdens deze 5 weken worden de deelnemers intensief begeleid en maken de potentiële flex experts continu kennis met toekomstige werkgevers.

De kers op de taart is de speeddating. De deelnemers werken tijdens de opleiding hard aan hun eigen uitzendbureau en kunnen zich in de kijker spelen van potentiële werkgevers. Tijdens meerdere momenten ontmoeten de deelnemers meerdere potentiële werkgevers. Met uiteindelijk een speeddate met als doel een baan als intercedent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here