Intercedent van het Jaar verkiezing – doe mee!

0
109

De landelijke Intercedent van het Jaar (IvhJ) verkiezing wordt in 2017 voor de dertiende keer op rij georganiseerd door ARTRA.

Ellen van Hierden, directeur ARTRA: ‘ARTRA is weer op zoek. Op zoek naar de beste intercedent van Nederland! Waarom? Iedere dag zetten ruim 20.000 intercedenten zich met hart en ziel in om de juiste baan voor mensen te vinden. Intercedenten zien het beste in mensen. Ze zien welke talenten mensen hebben en kunnen verbanden leggen tussen interesses, ambities en kennis. Intercedenten zijn een belangrijke schakel in wereld van werk en verdienen het om in de spotlights te staan!’

Sponsoren
ARTRA is zeer verheugd & trots dat zij ook dit jaar samen met mooie partners de Intercedent van het Jaar verkiezing mag organiseren. De deelnemende partners van de verkiezing 2017 zijn INDEED, Direct Payrolling, VRF advocaten, Academy for Recruitment, KEESZ en brancheorganisaties ABU en NBBU.

Deelnemen
ARTRA nodigt iedere organisatie in de flexbranche uit om haar beste mensen aan te melden voor de prestigieuze Intercedent van het Jaar verkiezing. Intercedenten kunnen zich ook zelf opgeven! Ga direct naar de website www.intercedentvanhetjaar.nl en klik op Ik doe mee.

Voorrondes & finale
Ook dit jaar is er eerst een aantal spannende voorrondes. Ronde 1 is de CAO-kennisbattle waarbij de actuele branchekennis wordt getoetst. Ronde 2 is het telefonisch assessment: de kandidaten worden aan de tand gevoeld en beoordeeld op hun commerciële vaardigheden. Als laatste ronde 3, de kandidaten die het beste uit de bus komen, krijgen een workshop Online Personal Branding en mogen een persoonlijke videopitch opnemen die meteen geldt als nominatie voor de landelijke verkiezing. ARTRA selecteert uiteindelijk de definitieve 10 runners-up.

Op 29 november 2017 vindt de finale van Intercedent van het Jaar verkiezing plaats in Maarssen. Tijdens deze dag dienen de 10 finalisten de vakjury te overtuigen met hun zakelijk inzicht, commerciële aanpak en overtuigingskracht. In de avond worden, ten overstaan van een publiek van 300 collega’s, directies, familie, vrienden en branchegenoten alle finalisten voorgesteld. Aansluitend maakt ARTRA de nummers 1, 2 en 3 bekend. Zij worden gehuldigd en ontvangen allen een mooie prijs. De Intercedent van 2017 gaat naar huis met de IvhJ-award en de reischeque ter waarde
van € 1.000,-.

Winnaar 2016 Renee Bakker van In Person: “In 2016 ben ik Intercedent van het jaar geworden. Een hele eer en verantwoordelijkheid. Uit een supersterke selectie heeft de vakjury mij verkozen. Het is een fantastische en hectische tijd voor mij geweest. Tijd om het stokje over te dragen!”

Bron: ARTRA, 5 september 2017