Inhuren.com lanceert digitaal uitzendplatform voor logistiek en transport

0
303

Het Haagse uitzendbureau Inhuren.com lanceert dinsdag een innovatief uitzendplatform.
Inhuren.com
Via dit platform kunnen meer dan tweehonderd opdrachtgevers hun opdrachten voortaan zelf uitzetten onder alle flexmedewerkers van Inhuren.com. Deze kunnen zich vervolgens hiervoor eenvoudig online aanmelden, zonder tussenkomst van een medewerker. Binnen drie maanden wil de uitzendspecialist ten minste de helft van alle opdrachten via het platform invullen.

Inhuren.com is een volledig digitale omgeving waarbij kandidaten zich zonder tussenkomst van een uitzendbureau kunnen inschrijven voor specifieke projecten. “De huidige generatie online uitzendbureaus tonen slechts algemene vacatures, waardoor ze nog te weinig verschillen van hun offline soortgenoten”, zegt Wouter Meens, medeoprichter van Inhuren.com. “Wij stellen onze digitale omgeving ter beschikking van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Hierdoor kunnen werkgevers eenvoudig en snel invulling geven aan hun flexibele behoefte naar arbeid en bieden we uitzendkrachten meer zekerheid en transparantie over de beschikbare projecten.”

Zekerheid
Inhuren.com maakt voornamelijk gebruik van de uitzendconstructie (NBBU) bij het bemiddelen van de flexmedewerkers die via het platform aan de slag gaan. “Dit betekent dat we de volledige verantwoordelijkheid voor de opdracht op ons nemen”, legt Meens uit. “Hierdoor hoeft de werkgever niet bang te zijn dat er op de dag van de klus niemand komt opdagen. Flexkrachten bouwen onder de uitzendconstructie een pensioen op en hebben ze bijvoorbeeld recht op vakantiegeld en een scholingsbudget”. Dit betekent echter niet dat freelancers niet welkom zijn op het platform. Meens: “Ook freelancers en/of zzp’ers bieden we de mogelijkheid om via Inhuren.com hun eigen opdrachten snel en digitaal uit te zoeken.”

Opdrachten uitzoeken
Kandidaten die zich aanmelden op Inhuren.com worden eerst uitgenodigd voor een screeningsgesprek, waarna ze zich direct kunnen inschrijven voor opdrachten op het platform. Meens: “Het is onze ambitie om alle flexmedewerkers via het platform hun eigen opdrachten te laten uitzoeken. Hierdoor kunnen wij ons volledig storten op het selecteren van de beste opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast houden we meer tijd over voor persoonlijke begeleiding en het optimaliseren van onze dienstverlening.”

Over Inhuren.com
Het Haagse uitzendbureau Inhuren.com concentreert zich voornamelijk op de logistieke sector en de zakelijke dienstverlening. Onder de opdrachtgevers zijn internationale verhuisbedrijven, top 100 logistiek dienstverleners en opdrachtgevers in de beroepsgoederenvervoer.

Bron: Inhuren.com, persbericht 5 november 2019