INDIVIDU wint aanbesteding verkeersregelaars KWS Infra BV

0
416

Uitzendorganisatie INDIVIDU Service & Veiligheid uit Amsterdam voorziet KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard de komende jaren van verkeersregelaars in heel Noord-Holland.

De zusteronderneming van Nedflex Payrolling en Uitzenden, heeft de door KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard uitgeschreven aanbesteding gewonnen.

“We zijn zeer verheugd over het feit dat we deze toonaangevende speler in de infrabranche nu ook buiten Amsterdam van verkeersregelaars mogen voorzien”, aldus Vincent Hendriks, Business Unit Manager van INDIVIDU.

Partnerschap
Pepijn Kok, Bedrijfsleider KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard: “Middels dit ‘partnership’ bereiken wij dat onnodige handelingen in de breedste zin van het woord worden weggenomen uit productieprocessen, waardoor deze beter gestroomlijnd worden.”

Gezonde balans
Een deel van de vakmensen die INDIVIDU gedurende de looptijd van de overeenkomst levert, is afkomstig uit de SROI (social return) doelgroep. Vincent Hendriks: “INDIVIDU vindt dat er voor iedereen een plek moet zijn op de arbeidsmarkt.”

Verkeersregelaar

Bron: Nedflex, 1 september 2015